De beste wensen…

Op deze eerste zondag van 2016 is het tijd om terug te blikken op het oude jaar en vooruit te kijken naar het nieuwe jaar.

In 2015 mochten we 17 optredens verzorgen, zowel op het eiland als over de brug. We mochten als koorleden om elkaar heen staan, bijvoorbeeld door te zingen in een belijdenisdienst, een huwelijksdienst of een doopdienst van (een kind van) een mede-koorlid. Echter, 2015 stond vooral in het teken van de CD-opname en de voorbereiding hierop. In september was er een kamp, met extra repetities en een zangworkshop. In oktober speelde het combo de muziek in voor de CD en op 31 oktober was het koor aan de beurt. Inmiddels is in de studio keihard gewerkt om alle nummers zo mooi mogelijk op de CD te krijgen. We mochten al een aantal nummers beluisteren en we kunnen alvast verklappen dat we best een beetje onder de indruk zijn van het eindresultaat…

In het eerste kwartaal van 2016 zal de verkoop van de CD’s worden afgetrapt met een presentatieconcert. De datum van dit concert zal nader bekend worden gemaakt. Natuurlijk staan er ook alweer een aantal optredens gepland. Kijk voor de data in de agenda op de website http://www.gospelkoorpolyhymnia.nl/…/page_offset~1/time_li…/.

Gospelkoor Polyhymnia wenst u een gezegend, liefdevol, gezond, gelukkig en muzikaal jaar en ziet u graag terug bij een van de optredens.
De Heer zij vóór u, om u de juiste weg te wijzen.
De Heer zij áchter u, om u in de armen te sluiten en om u te beschermen voor gevaar.
De Heer zij ónder u, om u op te vangen als u dreigt te vallen.
De Heer zij ín u, om u te troosten wanneer u verdriet hebt.
De Heer zij óm u héén, als een beschermende muur, als anderen over u heen vallen.
De Heer zij bóven u, om u te zegenen.
Zó zegene u de almachtige God,- vandaag, morgen, en tot in eeuwigheid.
Amen

Dit bericht is geplaatst in Geen categorie. Bookmark de permalink.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>