Info

Gospelkoor Polyhymnia is een interkerkelijk koor dat bestaat uit ongeveer 30 enthousiaste leden van 12 jaar en ouder van het eiland Tholen (Zeeland). Ons doel is God prijzen, loven en aanbidden door middel van de talenten die we van Hem hebben gekregen, namelijk zingen en muziek maken. Over het algemeen zingen wij meerstemmige gospelmuziek. Ons repertoire varieert van rustige ballads tot echte ‘black gospel’, van John Rutter tot Sela. Daarnaast bevat ons repertoire ook liederen die tijdens de christelijke feestdagen uitgevoerd kunnen worden.

Polyhymnia verleent haar medewerking aan erediensten, jeugddiensten en concerten in de regio Zeeland/Zuid-Holland/West-Brabant. Het koor staat onder leiding van Maarten van der Kooij. Tijdens uitvoeringen wordt het koor versterkt met een combo, bestaande uit Jan-Willem Westdorp (drums), André Bolluijt (drums/percussie), Willem Jan de Voogd van der Straaten (basgitaar), Arco Bolluijt (gitaar) en Anco Westdorp (saxofoon).

Polyhymnia repeteert wekelijks op zondagavond van 20.00u tot 21.45u in de Gereformeerde Kerk te Oud Vossemeer (Hofstraat 21). Ben je nieuwsgierig geworden en lijkt het je leuk om bij Polyhymnia te komen zingen? Dan nodigen we je van harte uit om eens een kijkje te komen nemen op een repetitieavond.

Voor vragen en boekingen verwijzen we u naar het contactformulier onder het kopje ‘Contact’. Om onze geplande optredens te bekijken kunt u terecht in de ‘Agenda’.

Met vriendelijke groet,
logo-polyhymnia-small