Jubileumconcert 2024

Op D.V. zaterdag 8 juni sluiten we ons jubileumjaar af met een spetterend concert! Speciaal voor deze gelegenheid wordt ons fantastische combo aangevuld met een aantal gastmuzikanten, zodat we muzikaal flink uit kunnen pakken. Aan dit avondvullende programma, waar Polyhymnia nieuw repertoire zal combineren met liedjes uit de ‘oude doos’, zal singer-songwriter Delise haar medewerking verlenen.

Delise is pas sinds 2018 actief in de christelijke muziekwereld, maar is al niet meer weg te denken van Groot Nieuws Radio met onder andere ‘Kleine dingen’ en ‘Gebed voor jou’. Ook was ze onlangs te zien in het programma Nederland Zingt van de EO. Delise zal een selectie liederen uit eigen repertoire ten gehore brengen, maar ze zal ook als solist optreden bij nummers van Polyhymnia.

Poster 8 juni

Het Jubileumconcert begint om 19.30u in Gemeenschapscentrum de Meulvliet in Tholen. De zaal is open vanaf 19.00u. Kaartjes kosten €12,50 (t/m 10 jaar gratis) en zijn te verkrijgen bij de volgende verkooppunten of – indien voorradig – aan de deur:

– Spar van Wijnen (Oud-Vossemeer)
– DA Drogisterij en Parfumerie Maja (Sint-Annaland)
– Boekhandel Oostdijk (Tholen)

Woon je niet op het eiland Tholen? Mail dan naar kaartverkoop@gospelkoorpolyhymnia.nl.

Graag jullie aandacht voor onze sponsors. Zonder hun financiële bijdrage zou een concert van deze omvang niet mogelijk zijn:

Deze slideshow heeft JavaScript nodig.