Alles voor Hem!

Vanavond, tijdens onze jaarvergadering, kijken we even achterom… Want wat hebben we veel om dankbaar voor te zijn!
– In voorbereiding op het Jubileumconcert hebben we een grote verbondenheid gevoeld met elkaar en met onze God. De zangworkshop, extra repetities en vergaderingen hebben hier zeker aan bijgedragen.
– We hebben genoten van een geslaagd en goed bezocht Jubileumconcert met gastartiest Timzingt! op 23 februar jl.
– We zijn door veel verschillende kerkelijke gemeentes gevraagd om onze medewerking te verlenen aan kerkdiensten. Daarnaast zijn we soms ook voor concerten of andersoortige projecten gevraagd. We blijven op nieuwe plaatsen komen, waardoor we het Evangelie kunnen blijven uitdragen.
– In de afgelopen maanden hebben we nieuwe enthousiaste koorleden mogen verwelkomen.

Wat een zegeningen!

‘Alle macht, alle rijkdom, alle wijsheid, alle kracht voor het Lam dat geslacht is.
Alles voor Hem!’
(Sela)

Natuurlijk kijken we ook graag vooruit. Er staan alweer verschillende optredens in onze agenda, er ligt nieuwe bladmuziek klaar die de komende tijd zal worden ingestudeerd en achter de schermen wordt er stiekem al wat gebrainstormd over een nieuw groot project.

Een gezegende Stille Week!

Geplaatst in Geen categorie | Een reactie plaatsen

Helaas, het zit erop…

Helaas, het zit erop…

Maar wat een feest was het! We hebben ervan genoten. Wat is God goed! We Zijn Hem dankbaar voor 45 jaar Polyhymnia en voor alles wat Hij ons vanavond heeft gegeven. Ons gebed is dat we nog vele jaren door mogen gaan met aanbidden en lofprijzen.

‘Alle eer, alle glorie, alle adem voor Heer, tot in eeuwigheid. Amen.’

Geplaatst in Geen categorie | Een reactie plaatsen

Jubileumconcert 2019

In februari 2014 hadden we een spetterend Jubileumconcert ter gelegenheid van ons 40-jarig bestaan. Sharon Kips (winnares van X-factor) en gospelband Vision (die het 10-jarig jubileum vierde) maakten het feest compleet.

Precies vijf jaar later is het tijd voor het volgende Jubileumconcert. Dit keer met medewerking van liedjescabaretier, schrijver en muzikant Timzingt! De voorverkoop is inmiddels van start gegaan. Lees meer over het concert via deze link: Jubileumconcert 2019.

Zien we jou op D.V. zaterdagavond 23 februari 2019?

Geplaatst in Geen categorie | Een reactie plaatsen

45-jarig jubileum

Op 23 september jl. bestond Polyhymnia precies 45 jaar! Dit bijzondere jubileum laten wij niet zomaar voorbij gaan. Achter de schermen zijn we druk bezig met het organiseren van een groots Jubileumconcert. Dit concert gaat plaatsvinden op D.V. 23 februari 2019 in de Meulvliet te Tholen. Ter gelegenheid van het jubileum, hebben wij een speciale gast uitgenodigd. Zijn naam (ja, het is dus een man), zal binnenkort bekend worden gemaakt. Houd onze social media pagina’s in de gaten!

Save the date!

Geplaatst in Geen categorie | Een reactie plaatsen

Update

9 april 2016 brachten we onze tweede CD uit. Ruim anderhalf jaar later kunnen we laten weten dat we inmiddels bijna alle 500 (!) CD’s hebben verkocht. Dat is iets om erg dankbaar voor te zijn. Het laatste restant CD’s gaat mee naar onze optredens de komende tijd. Dus mocht je de CD nog niet in bezit hebben; grijp je kans!

Stiekem denken wij alweer aan een volgend project… We houden nog even geheim wat dat project precies inhoudt. Binnenkort lees je meer op de website en op onze Facebookpagina!

Geplaatst in Geen categorie | Een reactie plaatsen

Nieuw repertoire

Na de zomervakantie is Gospelkoor Polyhymnia druk aan de slag gegaan met het instuderen van een aantal nieuwe liederen. Binnenkort beginnen we ook met het instuderen van een nieuw kerstlied. Nieuwsgierig geworden? Bezoek een van onze optredens.

Het eerstvolgende optreden staat gepland op 22-10 in Krabbendijke. In de kerstperiode heeft u drie kansen om ons te horen zingen; namelijk op 3-12 in Krabbendijke, op 16-12 in Oud-Vossemeer en op 24-12 in Kerkwerve.

Graag tot dan!

Geplaatst in Geen categorie | Een reactie plaatsen

Joehoe, we mogen weer!

De vakantie is voorbij, de eerste twee repetities van het nieuwe seizoen zijn achter de rug en er is een start gemaakt met nieuw (kerst)repertoire. Polyhymnia is er weer helemaal klaar voor!

Ons eerstvolgende optreden staat gepland op zondag 30 oktober om 10.00u in de Ichthuskerk te Tholen. Zet het alvast in je agenda.

Ook leuk om te vermelden: er zijn nog steeds CD’s te koop!! Dus ben je op zoek naar een cadeautje of heb je ‘m zelf nog niet in huis? Ga dan langs bij Boekhandel Heijboer (Sint Annaland), Boekhandel Oostdijk (Tholen), Spar (Oud Vossemeer) of mail naar cdbestellen@gospelkoorpolyhymnia.nl.

Hartelijke groeten,
Gospelkoor Polyhymnia

Geplaatst in Geen categorie | Een reactie plaatsen

Update website

In de afgelopen maanden heeft de website een grondige update gekregen. Zo zijn er nieuwe foto’s toegevoegd, is er een pagina over onze CD’s bijgekomen en is er veel nieuw videomateriaal beschikbaar. Gospelkoor Polyhymnia heeft sinds kort ook een eigen Youtube-kanaal (https://www.youtube.com/channel/UC40tMJYbf5vy9F1ECyKXgwg), waaraan regelmatig nieuwe filmpjes toegevoegd zullen worden. We zien u graag terug op onze website, Facebookpagina en Youtubekanaal of tijdens een van onze optredens.

Hartelijke groeten,
Gospelkoor Polyhymnia

Geplaatst in Geen categorie | Een reactie plaatsen

CD-presentatie ‘Great is the Lord’

Afgelopen zaterdag (9 april) mochten we twee drukbezochte CD-presentaties geven in de Hervormde Kerk te Oud-Vossemeer. Het was een onvergetelijke avond; met elkaar en tot eer van onze geweldige God. Binnenkort volgt er film- en fotomateriaal, dus houd vooral de website en de Facebookpagina in de gaten.

Er zijn al zo’n 300 CD’s verkocht. Mocht u ook nog een CD willen kopen, laat het ons weten via cdbestellen@gospelkoorpolyhymnia.nl of ga langs bij een van de verkooppunten (kijk op de pagina CD’s voor meer informatie).

Great is the Lord

Geplaatst in Geen categorie | Een reactie plaatsen

De beste wensen…

Op deze eerste zondag van 2016 is het tijd om terug te blikken op het oude jaar en vooruit te kijken naar het nieuwe jaar.

In 2015 mochten we 17 optredens verzorgen, zowel op het eiland als over de brug. We mochten als koorleden om elkaar heen staan, bijvoorbeeld door te zingen in een belijdenisdienst, een huwelijksdienst of een doopdienst van (een kind van) een mede-koorlid. Echter, 2015 stond vooral in het teken van de CD-opname en de voorbereiding hierop. In september was er een kamp, met extra repetities en een zangworkshop. In oktober speelde het combo de muziek in voor de CD en op 31 oktober was het koor aan de beurt. Inmiddels is in de studio keihard gewerkt om alle nummers zo mooi mogelijk op de CD te krijgen. We mochten al een aantal nummers beluisteren en we kunnen alvast verklappen dat we best een beetje onder de indruk zijn van het eindresultaat…

In het eerste kwartaal van 2016 zal de verkoop van de CD’s worden afgetrapt met een presentatieconcert. De datum van dit concert zal nader bekend worden gemaakt. Natuurlijk staan er ook alweer een aantal optredens gepland. Kijk voor de data in de agenda op de website http://www.gospelkoorpolyhymnia.nl/…/page_offset~1/time_li…/.

Gospelkoor Polyhymnia wenst u een gezegend, liefdevol, gezond, gelukkig en muzikaal jaar en ziet u graag terug bij een van de optredens.
De Heer zij vóór u, om u de juiste weg te wijzen.
De Heer zij áchter u, om u in de armen te sluiten en om u te beschermen voor gevaar.
De Heer zij ónder u, om u op te vangen als u dreigt te vallen.
De Heer zij ín u, om u te troosten wanneer u verdriet hebt.
De Heer zij óm u héén, als een beschermende muur, als anderen over u heen vallen.
De Heer zij bóven u, om u te zegenen.
Zó zegene u de almachtige God,- vandaag, morgen, en tot in eeuwigheid.
Amen

Geplaatst in Geen categorie | Een reactie plaatsen