Save the date!

De coronapandemie lijkt alweer lang geleden, maar het heeft even geduurd voor we als koor weer in het ritme zaten. Het helpt om een doel te hebben tijdens het repeteren. En daarom is het fijn dat de agenda zich weer vult met optredens!

Op zaterdagavond 24 juni staat er een heel speciaal optreden gepland. Zet deze datum alvast met potlood in je agenda. Binnenkort hierover meer…

Lijkt het jou fijn als we ook in jullie gemeente komen optreden? Of wil je wat meer informatie over onze mogelijkheden? Vul dan ons contactformulier in of mail naar info@gospelkoorpolyhymnia.nl

Geplaatst in Geen categorie | Een reactie plaatsen

Covid-19 update

Door de Covid-19 maatregelen hebben onze repetities en optredens stilgelegen tot en met de zomervakantie. Na de zomervakantie zijn we voorzichtig weer gestart met repeteren. Het was erg zoeken naar de meest optimale situatie binnen alle gestelde kaders. We waren blij dat we weer konden zingen met elkaar.

Begin deze mand heeft het bestuur helaas moeten besluiten om de repetities opnieuw stil te leggen. Dit omdat we ook als koor onze verantwoordelijkheid willen nemen nu de Covid-19 besmettingen in ons land weer toenemen en de maatregelen worden aangescherpt.

Ookal kunnen we niet met elkaar zingen; we mogen weten dat we met elkaar en met jullie verbonden zijn door ons geloof in onze Redder!

Zodra er nieuwe ontwikkelingen zijn, zal er een nieuw bericht verschijnen op deze website en op onze Facebookpagina.

Hartelijke groeten,
Gospelkoor Polyhymnia

Geplaatst in Geen categorie | Een reactie plaatsen

Joy to the world, the Lord is come!

We sluiten 2019 af met een kerstconcert in Bergen op Zoom op D.V. 22 december. Met veel dankbaarheid en plezier kijken we terug op het afgelopen jaar. Een jaar waarin we ons 45-jarig jubileum hebben gevierd met een groot concert, een jaar waarin we veel hebben opgetreden, een jaar waarin we nieuwe koorleden hebben verwelkomd en een jaar waarin we met elkaar hebben mogen meeleven en delen in goede en minder goede tijden. Want ook dat is Polyhymnia! We danken God dat hij ons de talenten en de mogelijkheden geeft om met elkaar te zingen en muziek te maken tot eer van Zijn heilige Naam.

De repetities liggen de komende weken even stil. In het nieuwe jaar hopen we weer vol enthousiasme te beginnen.

We wensen u en jullie goede en gezegende kerstdagen toe.

‘Joy to the world, the Lord is come!’

Geplaatst in Geen categorie | Een reactie plaatsen

Alles voor Hem!

Vanavond, tijdens onze jaarvergadering, kijken we even achterom… Want wat hebben we veel om dankbaar voor te zijn!
– In voorbereiding op het Jubileumconcert hebben we een grote verbondenheid gevoeld met elkaar en met onze God. De zangworkshop, extra repetities en vergaderingen hebben hier zeker aan bijgedragen.
– We hebben genoten van een geslaagd en goed bezocht Jubileumconcert met gastartiest Timzingt! op 23 februar jl.
– We zijn door veel verschillende kerkelijke gemeentes gevraagd om onze medewerking te verlenen aan kerkdiensten. Daarnaast zijn we soms ook voor concerten of andersoortige projecten gevraagd. We blijven op nieuwe plaatsen komen, waardoor we het Evangelie kunnen blijven uitdragen.
– In de afgelopen maanden hebben we nieuwe enthousiaste koorleden mogen verwelkomen.

Wat een zegeningen!

‘Alle macht, alle rijkdom, alle wijsheid, alle kracht voor het Lam dat geslacht is.
Alles voor Hem!’
(Sela)

Natuurlijk kijken we ook graag vooruit. Er staan alweer verschillende optredens in onze agenda, er ligt nieuwe bladmuziek klaar die de komende tijd zal worden ingestudeerd en achter de schermen wordt er stiekem al wat gebrainstormd over een nieuw groot project.

Een gezegende Stille Week!

Geplaatst in Geen categorie | Een reactie plaatsen

Helaas, het zit erop…

Helaas, het zit erop…

Maar wat een feest was het! We hebben ervan genoten. Wat is God goed! We Zijn Hem dankbaar voor 45 jaar Polyhymnia en voor alles wat Hij ons vanavond heeft gegeven. Ons gebed is dat we nog vele jaren door mogen gaan met aanbidden en lofprijzen.

‘Alle eer, alle glorie, alle adem voor Heer, tot in eeuwigheid. Amen.’

Geplaatst in Geen categorie | Een reactie plaatsen

Jubileumconcert 2019

In februari 2014 hadden we een spetterend Jubileumconcert ter gelegenheid van ons 40-jarig bestaan. Sharon Kips (winnares van X-factor) en gospelband Vision (die het 10-jarig jubileum vierde) maakten het feest compleet.

Precies vijf jaar later is het tijd voor het volgende Jubileumconcert. Dit keer met medewerking van liedjescabaretier, schrijver en muzikant Timzingt! De voorverkoop is inmiddels van start gegaan. Lees meer over het concert via deze link: Jubileumconcert 2019.

Zien we jou op D.V. zaterdagavond 23 februari 2019?

Geplaatst in Geen categorie | Een reactie plaatsen

45-jarig jubileum

Op 23 september jl. bestond Polyhymnia precies 45 jaar! Dit bijzondere jubileum laten wij niet zomaar voorbij gaan. Achter de schermen zijn we druk bezig met het organiseren van een groots Jubileumconcert. Dit concert gaat plaatsvinden op D.V. 23 februari 2019 in de Meulvliet te Tholen. Ter gelegenheid van het jubileum, hebben wij een speciale gast uitgenodigd. Zijn naam (ja, het is dus een man), zal binnenkort bekend worden gemaakt. Houd onze social media pagina’s in de gaten!

Save the date!

Geplaatst in Geen categorie | Een reactie plaatsen

Update

9 april 2016 brachten we onze tweede CD uit. Ruim anderhalf jaar later kunnen we laten weten dat we inmiddels bijna alle 500 (!) CD’s hebben verkocht. Dat is iets om erg dankbaar voor te zijn. Het laatste restant CD’s gaat mee naar onze optredens de komende tijd. Dus mocht je de CD nog niet in bezit hebben; grijp je kans!

Stiekem denken wij alweer aan een volgend project… We houden nog even geheim wat dat project precies inhoudt. Binnenkort lees je meer op de website en op onze Facebookpagina!

Geplaatst in Geen categorie | Een reactie plaatsen

Nieuw repertoire

Na de zomervakantie is Gospelkoor Polyhymnia druk aan de slag gegaan met het instuderen van een aantal nieuwe liederen. Binnenkort beginnen we ook met het instuderen van een nieuw kerstlied. Nieuwsgierig geworden? Bezoek een van onze optredens.

Het eerstvolgende optreden staat gepland op 22-10 in Krabbendijke. In de kerstperiode heeft u drie kansen om ons te horen zingen; namelijk op 3-12 in Krabbendijke, op 16-12 in Oud-Vossemeer en op 24-12 in Kerkwerve.

Graag tot dan!

Geplaatst in Geen categorie | Een reactie plaatsen

Joehoe, we mogen weer!

De vakantie is voorbij, de eerste twee repetities van het nieuwe seizoen zijn achter de rug en er is een start gemaakt met nieuw (kerst)repertoire. Polyhymnia is er weer helemaal klaar voor!

Ons eerstvolgende optreden staat gepland op zondag 30 oktober om 10.00u in de Ichthuskerk te Tholen. Zet het alvast in je agenda.

Ook leuk om te vermelden: er zijn nog steeds CD’s te koop!! Dus ben je op zoek naar een cadeautje of heb je ‘m zelf nog niet in huis? Ga dan langs bij Boekhandel Heijboer (Sint Annaland), Boekhandel Oostdijk (Tholen), Spar (Oud Vossemeer) of mail naar cdbestellen@gospelkoorpolyhymnia.nl.

Hartelijke groeten,
Gospelkoor Polyhymnia

Geplaatst in Geen categorie | Een reactie plaatsen