Concert Reni & Elisa

Op D.V. zaterdag 24 juni komen Reni & Elisa naar Tholen voor een concert met Gospelkoor Polyhymnia! Reni & Elisa is een Nederlands zangduo en echtpaar dat al sinds 1999 actief is in de christelijke (Nederlandse) muziekwereld. Zij zijn betrokken bij Opwekking en zijn ook regelmatig te zien en te horen via de Evangelische Omroep en Groot Nieuws radio.

Reni & Elisa en Polyhymnia zullen ieder een selectie liederen uit hun eigen repertoire laten horen, maar er zal ook gezamenlijk worden opgetreden. Het concert begint om 19.30u in Gemeenschapscentrum de Meulvliet. De zaal is open vanaf 19.00u. Kaartjes kosten €5,- en zijn te bestellen via kaartverkoop@gospelkoorpolyhymnia.nl. Wees er snel bij, want er zijn slechts 200 plaatsen beschikbaar!

De helft van de opbrengst van het concert komt ten goede aan Compassion, een internationale, christelijke organisatie die wereldwijd strijd tegen armoede bij kinderen. Klik hier voor meer informatie over Compassion. Tijdens de pauze kunt u zich laten informeren over het werk van Compassion en kunt u een drankje halen aan de bar in de foyer.

Alle belangrijke info nog eens op een rijtje:
– Zaterdag 24 juni 2023 om 19.30u
– Gemeenschapscentrum de Meulvliet (Zoekweg 8) te Tholen
– Kaartjes zijn te bestellen via kaartverkoop@gospelkoorpolyhymnia.nl

Let op: de bestelde kaartjes liggen vanaf 19.00u voor u klaar bij de kassa. Graag contant afrekenen ter plaatse.