Gospelkoor Polyhymnia wenst u een gezegend, gelukkig, liefdevol, gezond en muzikaal 2015!

Het is inmiddels 4 januari 2015… het nieuwe jaar is alweer 4 dagen oud. Vanavond zal de eerste koorrepetitie van 2015 plaatsvinden!

Vorig jaar waren we rond deze tijd druk bezig met de voorbereidingen voor het concert ter ere van ons 40-jarig bestaan. Na ons jubileumconcert op 8 februari 2014 met Vision, Sharon Kips en meer dan 500 bezoekers, volgden 14 optredens in kerken verspreid over heel Zeeland en Goeree-Overflakkee. Kort na het jubileumconcert hebben wij 2 nieuwe comboleden mogen verwelkomen, waardoor het combo weer compleet is. Daarnaast hebben we in het afgelopen jaar ervaren dat de workshop van Martin Brand ons heeft geholpen de boodschap die wij als koor willen uitdragen nog meer kracht bij te zetten.

We kunnen dankbaar terugkijken op een geweldig muzikaal jaar. Dankbaar voor alle mooie ervaringen die we met elkaar hebben kunnen delen, dankbaar voor de mooie muziek en de talenten die ons zijn gegeven en dankbaar dat we al 41 jaar mogen zingen tot lof, eer en aanbidding van onze God!

Gospelkoor Polyhymnia wenst u een gezegend, gelukkig, liefdevol, gezond en muzikaal 2015!

Dit bericht is geplaatst in Geen categorie. Bookmark de permalink.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>